اینورتر خورشیدی - اینورتر سینوسی

اینورتر COTEK - اینورتر کوتک - اینورتر تایوانی - نماینده انحصاری COTEK

اینورتر خورشیدی - اینورتر سینوسی

اینورتر COTEK - اینورتر کوتک - اینورتر تایوانی - نماینده انحصاری COTEK

فروش پنل خورشیدی اصل

پنل خورشیدی

پنل خورشیدی مهمترین بخش از سیستمهای انرژی خورشیدی می باشد. وظیفه اصلی پنل های خورشیدی تبدیل انرژی فوتون های خورشید به جریان الکتریکی و انتقال این جریان به سیستم انرژی خورشیدی برای تولید برق خورشیدی می باشد. در این بخش به این مباحث پرداخته میشود: پنل خورشیدی چیست و فروش انواع پنل خورشیدی صنعتی و قیمت انواع پنل خورشیدی خانگی 12 ولت و 220 ولت تولید برق خانگی و نیروگاهی و خرید صفحه خورشیدی کوچک.

 

 

پنل خورشیدی چیست

پنل خورشیدی چیست؟ پنل خورشیدی Solar Panel که با نام زیر نیز از آن یاد میشود، مهمترین بخش سیستم انرژی خورشیدی و تبدیل کننده انرژی فوتون های نور خورشید به جریان الکتریکی و برق خورشیدی می باشد.

نام های دیگر پنل خورشیدی:

پانل خورشیدی

پنل سولار

صفحه خورشیدی

صفحات خورشیدی

صفحه سولار

صفحات سولار

سلول خورشیدی

صفحه فتوولتائی

صفحات فوتو ولتائیک

 

طرز کار صفحات پنل خورشیدی

پنل های خورشیدی از موادی تشکیل شده اند که با تابش نور خورشید و دریافت انرژی از فوتون های خورشیدی بار دار میشوند. بار دار شدن الکترون های این مواد به سیستم خاص اتمی آنها مربوط است. در سیستم اتمی آنها از مواد استفاده شده که الکترون ها با دریافت انرژی فوتون ها برانگیخته شده و به سطح انرژی بالاتری تغیر مکان میدهند. در این حالت از دو نوع ماده با دو خاصیت در دو طرف یک صفحه نفوذ ناپذیر الکترونی استفاده میشود و در دو طرف این صفحه بارهای مثبت و بارهای منفی با دریافت انرژی خورشید شکل گرفته و اختلاف پتانسیل ایجاد میکنند.

 

با استفاده از پتانسیل ایجاد شده (ولتاژ دو طرف صفحه) و ایجاد مدار بسته میتوان به جریان الکتریکی دست یافت. با سری سازی و موازی سازی سلول های موجود در پنل های خورشیدی میتوان به سطح پتانسیل بالاتر و جریان بیشتر دست یافت. تعداد و نوع سلول های خورشیدی موجود بر روی یک پنل خورشیدی انرژی خورشیدی ولتاژ و جریان خروجی و نهایتا توان خروجی پنل را مشخص میکنند و بدین ترتیب پنل های 12 ولت، 24 ولت، 48 ولت، با توان های 50 وات، 100 وات، 150 وات، 200 وات و 250 وات رایج برای استفاده در سیستم های انرژی خورشیدی تولید میشوند.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.